Suport

Scena Virtuală (video.filarmonica-pitesti.ro) este platforma de spectacole online a Filarmonicii Pitești. Accesul se face pe baza unui cont de utilizator.

Cele mai noi spectacole ale Filarmonicii Pitești, înregistrate special pentru mediul digital în condiții de calitate high definition (HD) a sunetului și imaginii.

Începând cu 15 decembrie 2022, oferta cuprinde 3 spectacole online, la care vom adăuga în fiecare lună noi producții.

Pentru a viziona spectacolele din cadrul platformei este necesară crearea unui cont de utilizator al platformei și activarea unui tip de abonament. Condițiile și modalitatea de activare/achiziție sunt disponibile în secțiunea dedicată.

  • Gratuit – acest abonament vă oferă acces limitat doar la anumite spectactole din platformă
  • Abonament anual fizic (disponibil în curând) – Posesorii de abonamente la concertele simfonice susținute de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești și la concertele camerale vor putea activa și un abonament virtual în cadrul platformei cu valabilitate pe aceeași perioadă. Acest tip de abonament oferă acces nelimitat la toate spectacolele din platformă.
  • Abonament lunar virtual (disponibil în curând) – Se poate activa din platformă în urma unei plăți efectuate cu cardul online. Acest tip de abonament oferă acces nelimitat la toate spectacolele din platformă.
  • Abonament anual virtual (disponibil în curând) – Se poate activa din platformă în urma unei plăți efectuate cu cardul online. Acest tip de abonament oferă acces nelimitat la toate spectacolele din platformă.

Abonamentele oferă acces nelimitat, oricând și de oricâte ori în perioada de activare, către toate spectacolele incluse în oferta Scenei Virtuale.

Situațiile de nefuncționalitate a site-ului sau serviciului Scena Virtuală Filarmonica Pitești pot fi sesizate oricând pe adresa de mail contact@filarmonica-pitesti.ro sau telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00, la numărul de telefon: (+4) 0248220111